Palveluihini kuuluu sekä yksityiskotien että julkitilojen sisustussuunnittelu. Suunnittelun lähtökohtana ovat aina asiakkaan toiveet ja tarpeet. Kyseessä voi olla melkein mitä tahansa yhden tilan suunnittelusta laajoihin projekteihin. Tarjoan asiakkaalle häntä parhaiten palvelevat laadukkaat suunnitelmat. Myös 3D - kuvat saatavilla erikseen tilattuna.

suikale1

Tapahtumat

Sisustus Hannan Huoneella on vankka ammattitaito ryhmien ohjaamisessa ja opetuksessa. Yrityksen toimintaan kuuluu sisustussuunnitteluun sekä sisustustekstiilien valmistukseen liittyvien kurssien sekä sisustusaiheisten tapahtumien järjestäminen. Seuraa ilmoittelua tapahtumista kotisivulla tai Facebookissa.

Sisustuskonsultaatio

Sisustuskonsultaatio sisältää tapaamisen asiakkaan kotona, Sisustuskonttorilla tai sisustusliikkeessä. Tapaamisessa mietitään käytännölliset ratkaisut sisustuksen ongelmakohtiin sekä ideoidaan uutta. Asiakas saa tapaamisen jälkeen muistion, johon on kirjattuna esille nousseet asiat ja ideat.


Suunnittelupaketit

Pyydä tarjous oman kohteesi suunnittelusta, niin saat tarkan hinnan suunnitelmallesi.

Kalustesuunnitelma

Sisältää kalustetun pohjakuvan ja ostoslistatyyppisen kuvallisen kalusteluettelon hankintatietoineen. Kiinteiden kalusteiden suunnittelusta veloitetaan erikseen tuntihinnan mukaisesti.Värisuunnitelma

Sisältää asiakkaan toiveet ja lähtötilanteen huomioivan kuvallisen värisuunnitelman ja tarkat värikoodit.


Pintamateriaalisuunnitelma

Sisältää seinämateriaalien (tapetit, maalit, laatat ym.), sekä lattia- ja kattomateriaalien suunnittelun sekä tarkat tuotetiedot.


Tekstiilisuunnitelma

Sisältää asiakkaan toiveet huomioivan verho-, matto- ja muiden sisustustekstiilien (päiväpeitteet, sisustustyynyt ja torkkupeitteet) suunnitelman sekä ostoslistatyyppisen kuvallisen tekstiililuettelon hankintatietoineen. Sisältää mittatilausverhojen ja -mattojen suunnittelun, kankaiden tilauksen sekä ompelijan ohjeistuksen.


Valaisinsuunnitelma

Sisältää katto-, seinä- ja lattiavalaisimien suunnitelman sekä ostoslistatyyppisen kuvallisen valaisinluettelon hankintatietoineen.suikale2