samuel-zeller-379406-unsplash.jpg

ASIAKKAITANI:

logorivistö.png
 
tummatausta.jpg
 

 Hyvinvointia edistävää tila-ja sisustussuunnittelua

 
annie-spratt-469181.jpg
 

gALLERIA

 

 

SANDBOX

"Halusimme saada viihtyisyyttä sekä laadukkaita ja käyttötarkoitukseensa sopivia materiaaliratkaisuja
neuvotteluhuoneeseen. Myöskin tilan
muokattavuus ja maanläheinen tunnelma olivat tärkeitä elementtejä. Koimme hyödylliseksi, että tilat suunniteltiin
käyttäjien tarpeiden ja toiveiden pohjalta hyödyntämällä workshoppeja ja haastatteluja.
Suunnittelu tuotti erilaisia sekä eri tunnelmaisia tiloja työskentelyyn ja oleskeluun. Samalla saimme hyödynnettyä entisen avotoimiston neliöt paremmin ryhmittelemällä tiloja
erilaisin elementein. Olemme itse olleet erityisen tyytyväisiä lopputulokseen.
Lisäksi tiloissa käyneet vieraat ja yhteistyökumppanit ovat kehuneet
tilojen viihtyisyyttä vuolaasti ja mielellään toivovat palavereita järjestettävän tiloissamme."

Julius Pesonen, Sandbox

Kohteen suunnittelu toteutettiin yhdessä Muotoilutoimisto Aarnen/ Annamaija Vesa kanssa.

 

TRUST CREATIVE SOCIETY

"Kyseessä oli tyhjillään ollut, erikoinen tila vanhassa tehdasrakennuksessa. Tilassa oli valmiiksi kivoja elementtejä, kuten huonekorkeus ja kauniit kaari-ikkunat, mutta myös haasteita. Haasteena oli hyvien puolien hyödyntäminen, kunnioittaen samalla vanhan tilan tunnelmaa.  Luovana toimistona halusimme tilaan jotain omaperäistä, joten emme voineet valita tavallisimpia ratkaisuja. Tarvitsimme toimivan toimistotilan keittiöineen ja studioineen. Osa kalusteista tuotiin vanhasta tilasta, mutta osa valittiin yhteistyössä Hannan kanssa. Hyötyä oli varsinkin materiaalien ja kalusteiden valinnassa, näihin emme olisi ikinä keksineet ratkaisuja itse. Yhteydenpito projektin aikana sujui hienosti, meitä kuunneltiin ja valinnat perusteltiin ammattimaisesti."

 

 

 

Kohteen suunnittelu toteutettiin yhdessä Muotoilutoimisto Aarnen/ Annamaija Vesa kanssa.
 

 

ENTTERI

"Yrityksemme oli kasvanut paljon, ja olimme muuttamassa uusiin isompiin tiloihin. Halusimme uusissa tiloissa panostaa ennen kaikkea
työntekijöiden viihtyvyyteen, ja toisaalta myös että tilat vastaisivat yrityksen imagoa. Oma aikamme ja osaamisemme ei riittänyt siihen että saisimme uusista tiloista kaiken potentiaalin irti. Tilasuunnittelun kautta taukotilat ja neuvotteluhuoneet saatiin huikean viihtyisiksi ja edustaviksi, ja käytettävissä ollut tila tehokkaasti käyttöön.  Taukotilan tunnelmallinen valaistusratkaisu onkin ollut yksi isoimmista wow-efektin aiheuttajista uusissa tiloissa."

 

Petteri Laukkanen, Entteri Oy

Kohteen suunnittelu toteutettiin yhdessä Muotoilutoimisto Aarnen/ Annamaija Vesa kanssa.

TEKONIVELSAIRAALA COXA

"Coxa on tehnyt viime aikoina brändin kirkastamistyötä ja nyt isomman remontin yhteydessä oli
luontevaa lähteä miettimään brändinmukaisuutta myös toimitilojen kohdalla. Coxaa on valmistunut
kahdessa vaiheessa vuosina 2002 ja 2008, joten aika on jo ajanut ohi rakennusvaiheessa tehdyistä
valinnoista ja tilailmeen yhtenäistämiselle oli selkeä tarve. Suurimpana sisustussuunnittelun hyötynä oli uudistetun viestinnällisen brändin kääntäminen tilakonseptiksi. Nyt remontoidut toimitilat tukevat viestinnällistä ilmettä ja tuovat
johdonmukaisuutta asiakaskokemukseen.
Toiveena oli totta kai hyvä yhteistyö suunnittelijan kanssa, mutta yhteistyön helppous ja sujuvuus
on silti erityismaininnan arvoinen asia."

Marjo Uusitalo , Tekonivelsairaala Coxa Oy

CRAZY TOWN

"Tilasuunnittelun avulla saimme loihdittua tyhjillään olevasta suuresta hallista miellyttävän työympäristön palvelemaan yhtä Suomen suurinta yritysyhteisöä. Tilat palvelevat yrityksiä ja heidän asiakkaitaan niin toiminnallisesti kuin siisteyden suhteen, tarjoten wow-efektin ja positiivisen muistijäljen kävijöille. Tiloista tuli meille keskeinen kilpailuvaltti!"

 

Timo Lahti, Crazy Town

YLÖJÄRVEN NÄKÖKESKUS

"Tarvitsin tilasuunnittelua myymälän ilmeen uudistamisessa  ja freesaamisessa sekä esim. kalusteiden mitoituksessa. Ammattilaisen avulla saimme valittua sopivat värit ja materiaalit. Ekstrana saimme uudenlaisia ideoita, joita emme osanneet kysyä, kuten kiitosta saanut tilanjakaja."

 

 

Tiina Haukipää, Ylöjärven Näkökeskus

 

joanna-kosinska-433799-unsplash.jpg
HANNA.jpg

 

MOIKKA!

Sydämeni on aina sykkinyt estetiikalle ja kauniille ympäristölle. Suunnittelijana haluan mennä pintaa syvemmälle. Minun tapauksessani tämä tarkoittaa hyvinvointia edistävien tilojen luomista. Haluan auttaa asiakkaitani ratkaisemaan tiloihin liittyvät haasteet. Samalla nostetaan tilojen tunnelma ja tehokkuus uudelle levelille!

 

 -Hanna

 

Hannan Huone tekee tilasuunnittelua KYLÄ Group osuuskunnassa, hyvinvointimuotoilijoiden yhteisössä.

Lue lisää meistä  www.kylagroup.fi

SIJAINTI

Haarlankatu 4 F (3.krs)
33230 Tampere

Hei! Askarruttaako mieltäsi tiloihin liittyvät kysymykset? Poikkea kylään juttusille tai jätä yhteystietosi niin otan sinuun yhteyttä.

 

Yhteydenottopyyntö